NIEUWS

Over Rood toernooi

 3e Over Rood toernooi 2019

Van maandag 11 februari t/m zaterdag 16 februari 2019 zal er weer een OVER ROOD biljarttoernooi worden gehouden.

Er wordt iedere middag vanaf 13.00 uur en iedere avond vanaf 19.00 uur gespeeld. Op het inschrijfformulier kan je aangeven wat jouw voorkeur is. Op dat inschrijfformulier kan je jouw verhinderingen opgeven. De kosten zijn € 10,00 per persoon. Zaterdag is de finaledag. Op het inschrijfformulier kan je jouw gemiddelde opgeven (libre 20 beurten) en dat gemiddelde wordt dan terug gerekend naar een “van rood “gemiddelde.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in de kantine van het sportcentrum of kunnen via de mail (sportcentrumnoorderend@gmail.com) worden toegestuurd. Verdere informatie zal via de mail worden verzonden.

 

————————————————————————————————-

2e Over Rood toernooi 2018

In de week van 12 tot en met 17 februari 2018 is voor de tweede keer het Over
Rood-toernooi in Sportcentrum Noorderend gehouden. Door 57 biljarters
werd er meegedaan. De spelers deden hun uiterste best, maar
bereikten soms niet datgene wat ze wilden. Het kwam ook voor dat er op een
wonderbaarlijke wijze een carambole gemaakt werd. Nadat iedere speler 4
partijen had gespeeld kon voor iedere categorie de balans worden opgemaakt.
Wat na de 4 wedstrijden opviel was dat Wil Groenland het beste percentage
had gespeeld van 144,71%. Als tweede eindigde Keesch Radja met 144,43%
en Cees Gribnau was met 144,23% ook aardig in de buurt van het hoogste
gemiddelde. Verder viel op dat 5 spelers geen enkele partij hadden gewonnen,
waaronder Peter Bleeker, die met 127,87% toch uitstekend gebiljart had. De
aanwezigen kregen voor zijn prestatie de handen op elkaar.

De uitslagen:

in categorie 1:
1 Laurens Groenendijk
2 Harry Yntema
3 Rob Dekker

In categorie 2:
1 Giel Danenberg
2 Niek Buter
3 Kees Berkhout

In categorie 3:
1 Paul Dekker
2 Tom Zuurbier
3 Jurgen Wester

Als laatste mochten de drie winnaars van hun categorie spelen om het
kampioenschap van het toernooi. Daarbij bleek Giel Danenberg de sterkste
zenuwen te hebben. Hij wist beide partijen te winnen. Laurens Groenendijk
werd tweede en Paul Dekker derde.
De winnaars kregen een prachtig aandenken aan het toernooi en een zoen van
Carla. Henk Brinkmann bedankte de spelers en vooral Ab Klomp, die de
organisatie van het toernooi gedaan had.

Ab Klomp

Na dit zeer geslaagde toernooi hopen
we iedereen in 2019 weer te zien bij het volgende Over Rood-toernooi.

————————————————————————————————————————————–

1e Over Rood-toernooi 2017

Van 6 tot en met 11 februari is in de sporthal “Noorderend” een biljarttoernooi georganiseerd. Alle ballen moesten eerst over rood gespeeld. Het aantal caramboles wat de spelers moesten spelen was ⅓ van wat ze zouden moeten maken bij het libre-spel. Het minimum aantal caramboles was op 7 gezet. Als men de rood miste dan raakte men zijn punten niet kwijt. Er hadden 45 spelers zich opgegeven, waarvan de meesten lid zijn van een biljartvereniging, maar het toernooi stond open voor iedereen die mee wilde doen. Men was ingedeeld in 3 categorieën en per categorie waren er 3 groepen van 5 spelers. De voorronden bestond uit 4 wedstrijden. De beste twee van een groep gingen door naar de finale-middag op zaterdag 11 februari. Arjon Bleeker die het beste percentage van alle spelers had gehaald (236,45%), ging niet door omdat hij maar twee partijen had gewonnen en er waren twee anderen die drie partijen hadden gewonnen.

Soms zit het niet mee in een partij. Zo was er op vrijdagavond een partij waarbij beide spelers in 11 beurten nog de laatste carambole of los of via een driebandstoot moesten maken. Voordat de partij uit was waren er door ieder 25 pogingen ondernomen.
Dat het soms meezit ondervond Paul Dekker. In de 4e beurt maakte hij 6 caramboles en hij moest er 7 maken.
Peter Bleeker zag het vrijdagavond helemaal zitten. Hij zou eventjes kampioen worden in categorie II, maar zijn broer Jan dacht daar in de eerste partij op zaterdagmiddag anders over. In de uitslag ziet u Peter Bleeker niet terug. Henk Brinkmann speelde de groepswedstrijden zoals een sportman betaamt. Hij won alle wedstrijden. Op zaterdag ging het goed tot hij om de 1e en 2e prijs het tegen Silver Snoek moest opnemen.  Silver ging voortvarend van start en was in 4 beurten uit.

Op zaterdagmiddag was het heel spannend in categorie I, want alle 6 deelnemers hadden 1 partij gewonnen en 1 verloren. Degenen die het hoogste percentage hadden behaald, mochten om de prijzen gaan spelen.
De uitslag is als volgt:

Categorie I:  1 Henk Driessen  2 Harry Yntema       3 Jan Quak
Categorie II: 1 Silver Snoek      2 Henk Brinkmann  3 Jan Bleeker
Categorie III:1 Jos Hagen          2 Arie Botman          3 Cor Beers

Aan het eind hebben de drie winnaars in een wedstrijd met zijn drieën uitgemaakt wie de kampioen “Over Rood” zou worden. Het was Henk Driessen die dat is geworden.
Henk Brinkmann en Ab Klomp deelden de prijzen uit, waarbij Henk Driessen de prijs voor het kampioenschap kreeg omgehangen door Henk Brinkmann.
De organisatie werd bedankt evenals de bediening, want op zijn tijd een natje en een droogje is van groot belang.

Het was een geslaagd toernooi en zal volgend jaar weer georganiseerd worden.

—————————————————————————————————————————–

In het prachtig opgeknapte sportcentrum van Heerhugowaard-Noord wordt van maandag 6 februari t/m zaterdag 11 februari 2017 een biljarttoernooi OVER ROOD gehouden.

Wat houdt dat in: er wordt iedere middag vanaf 13.00 uur en iedere avond vanaf 19.00 uur gespeeld. Op het inschrijfformulier kan je aangeven wat jouw voorkeur is. Op dat inschrijfformulier kan je jouw verhinderingen opgeven. Iedere speler speelt in elk geval twee dagdelen. De kosten zijn € 7,50 per persoon. Zaterdag is de finaledag. Er wordt ingedeeld op sterkte in verschillende poules. Op het inschrijfformulier kan je jouw gemiddelde opgeven (libre 20 beurten) en dat gemiddelde wordt dan terug gerekend naar een “van rood “gemiddelde.  Beide spelers beginnen met een “van los” bal. De laatste bal moet of van los of een driebander, beide van rood. Bij missen van de rode bal ben je niet al je punten kwijt.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in de kantine van het sportcentrum of kunnen via de mail worden toegestuurd. Je krijgt dan bericht via de mail wanneer je moet spelen.

Als het toernooi een succes wordt is het de bedoeling om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. We hopen dat je mee doet.

Champagnetoernooi

Het Champagne tennistoernooi staat weer op de kalender van 27 tot en met 30 december 2018. De gewijzigde opzet van vorig jaar willen we ook dit jaar weer toepassen, daar dit als zeer positief werd ervaren. Dit betekent dat je op 1 speelmiddag/avond meerdere partijen speelt en dat daarna de winnaar bekend is. Er is geen finaleavond. We hopen door deze opzet dat er meer aanmeldingen komen om zo het toernooi  aantrekkelijker te maken.

Er kan worden ingeschreven voor herendubbel, damesdubbel en/of gemengd dubbel. Tevens wordt verzocht om aan te geven welke dag je niet kunt spelen. Aanmelden kan via www.toernooi.nl of via sportcentrumnoorderend@gmail.com (inschrijfformulier wordt op verzoek toegestuurd). Een inschrijfformulier is tevens verkrijgbaar in de kantine van Sportcentrum Noorderend. De kosten van inschrijving zijn € 10,00 per persoon per categorie. Inschrijving sluit op 17 december 2018.


Tijdens het jaarlijkse Champagnetoernooi werd er door biljartvereniging ZBGG weer de ieder jaar terugkerende snertmaaltijd gehouden. Nieuw was dat ook de clubs van dinsdag(UPS) en woensdagavond(Noh Heui) waren uitgenodigd. Dus schoven er 6 extra snerteters aan. Na de snertmaaltijd werd er in koppels om de prijzen gestreden door middel van diverse biljartspelvormen. Een zeer gezellige afsluiting van het jaar welke zeker navolging mag krijgen.

Als gevolg van het beperkte aantal deelnemers aan het Champagne tennistoernooi werd er door de organisatie besloten om geen finale avond te houden. Hierdoor speelde de verschillende koppels 4 wedstrijden per avond. Dit bleek een prima beslissing waar iedereen zich in kon vinden en de reacties op deze opzet waren dan ook unaniem enthousiast. 

Mooie partijen werden er gespeeld en na afloop werd er na de prijsuitreiking gezellig nageborreld in de kantine. Met dit toernooi werd ook het sportjaar 2017 afgesloten van Sportcentrum Noorderend.

Iedereen de beste wensen en tot ziens in 2018.


Het jaar zal worden afgesloten met het Champagnetoernooi. Dit tennistoernooi staat al jaren garant voor fanatieke strijd om de punten met na afloop een goede derde helft. Het toernooi zal dit jaar worden gespeeld van 27 tot en met 29 december 2017. In verband met een beperkt aantal deelnemers zal er dit jaar alleen ’s avonds gespeeld worden van 18:00 tot 22:00. Er kon worden ingeschreven in diverse categorieën: herendubbel, damesdubbel, gemengddubbel.

Inschrijven was mogelijk via www.toernooi.nl. Het was ook mogelijk een inschrijfformulier toegestuurd te krijgen na een verzoek hiervoor via sportcentrumnoorderend@gmail.com. Een inschrijfformulier was tevens verkrijgbaar in de kantine van Sportcentrum Noorderend. De kosten van inschrijving zijn € 10,– per persoon per categorie. De inschrijving is gesloten op maandag 18 december 2017.

 

—————————————————————————————————————–

Gezellig champagnetoernooi is weer ten einde.

Het jaarlijks terugkerende Champagnetoernooi is weer verspeeld van 27 tot 30 december 2016. Er werd in verschillende categorieën gestreden om de punten. Dit resulteerde in leuke partijen die vanuit de kantine met enthousiasme werden begroet.

Na de diverse poule wedstrijden die verspeeld werden op 3 avonden en twee middagen werden de halve finales en finales gespeeld op vrijdagavond. Ook hier werd fel om de prijzen gestreden. Rond 22.30 uur was er de prijsuitreiking. Ook dit jaar waren de prijzen weer goed verzorgd door de organisatie, die we langs deze weg ook willen bedanken voor hun inzet waardoor het toernooi weer vlekkeloos is verlopen.

 

Pieten Party

Het is alweer de leukste tijd van het jaar, Sinterklaas is er weer! Ook dit jaar zullen wij daar weer extra aandacht aan besteden door middel van een Pieten Party.

Op zaterdag 1 december zijn alle kinderen tussen de 3 en de 8 jaar welkom in Sportcentrum Noorderend voor een super gezellige ochtend. Het feest is niet alleen voor de 5SIX78 DANCERS maar ook alle broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurtkinderen en andere aanhang zijn welkom bij de Pieten Party dus nodig iedereen uit en meld ze ook aan!

Er komen pieten op bezoek die ook willen beter leren dansen en bewegen. De les zal bestaan uit allerlei leuke dansjes, spellen en opdrachten. De pieten nemen natuurlijk ook een cadeautje mee voor alle kinderen, limonade en heel veel lekkers. 

De partytijden zijn: 

Party 1 – 10:00 uur tot 10:45 uur voor de kinderen van 3 & 4 jaar.

Party 2 – 10:45 uur tot 11:30 uur voor de kinderen van 5 & 6 jaar.

Party 3 – 11:45 uur tot 12:30 uur voor de kinderen van 7 & 8 jaar.

Wat zijn de kosten?

€5,- per danser en dient afgerekend te worden bij de bar in de kantine.
(De dansers die op zaterdag ochtend dansles hebben hoeven geen entree te betalen.)

Waar kunnen we aanmelden? 

Check de website www.5SIX78DANCE.nl en daar staat gelijk een link om je aan te melden.

Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 29 november.

Iedereen mag natuurlijk blijven kijken. De party zal plaatsvinden in de grote sporthal dus kunnen ouders, grootouders en andere geïnteresseerden vanuit de kantine meegenieten met een kopje koffie of thee van al het dansplezier.

Veel liefs,
Het team van 5SIX78 DANCE & het team van de Pieten!

P.s. het kan wel een fris zijn in de zaal dus vergeet je dansschoenen niet en neem een trui of vestje mee. Eigen pieten pak mag je natuurlijk ook aantrekken!

——————————————————————————————-

Het was een feestje !

 

————————————————————————————————————————

Beste ouders/verzorgers,

Het is alweer bijna de leukste tijd van het jaar, Sinterklaas komt er weer aan ! Ook dit jaar zullen wij daar weer extra aandacht aan besteden door middel van een Pieten Party.

Op zaterdag 2 december zijn alle kinderen tussen de 3 en de 8 jaar welkom in Sportcentrum Noorderend voor een super gezellige ochtend. Het feest is niet alleen voor de 5SIX78 DANCERS maar ook alle broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurtkinderen en andere aanhang zijn welkom bij de Pieten Party dus nodig iedereen uit !

Er komen pieten op bezoek die ook willen leren dansen. De les zal bestaan uit allerlei leuke dansjes, spellen en activiteiten. De pieten nemen natuurlijk ook een cadeautje mee voor alle kinderen, limonade en heel veel lekkers.

De partytijden zijn:

Party 1 – 09:15 uur tot 10:00 uur voor de kinderen van 3-4 jaar

Party 2 – 10:00 uur tot 11:00 uur voor de kinderen van 5-6 jaar

Party 3 – 11:00 uur tot 12:00 uur voor de kinderen van 6-8 jaar

Wat zijn de kosten?

Gratis! Een vrijwillige bijdrage is welkom. Er zal hiervoor een spaarpot staan op de bar.

Waar kunnen we aanmelden?

Stuur een email naar info@5six78dance.nl met als onderwerp: Party 1, 2 of 3 en in de email de naam van het kind/de kinderen en de leeftijd(en).

Voorbeeld: Party 1: Jaapie Krekel, 4 jaar.

Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 27 november. 

Jullie mogen natuurlijk blijven kijken. De party zal plaatsvinden in de grote sporthal dus kunnen ouders, grootouders en andere geïnteresseerden vanuit de kantine meegenieten met een kopje  koffie of thee van al het dansplezier.

Veel liefs,

Het team van 5SIX78 DANCE

Kim van den Brand Horninge, Lina Boulos, Jasmijn Jesse

P.s. het kan wel een beetje fris zijn in de zaal dus vergeet de dansschoenen niet en neem een trui of vestje mee. Een pietenpak is natuurlijk ook goed !

Bromfietsbeurs

De 40e brommerbeurs van 18 november 2018 werd weer heel goed bezocht. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag waarbij het druk was op de beursvloer en we veel positieve geluiden van de bezoekers vernamen

 

 

 

 

De lentebeurs 2019 staat op de planning voor 14 april 2019.

—————————————————————————————-

Op 18 november 2018 zal de herfst brommerbeurs weer worden gehouden in Sportcentrum Noorderend. De deuren zijn geopend van 9:00 tot 15:00. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

=================================================

Zondag 15 april 2018 was het tijd voor de 39e editie van de eerste noordhollandsche Bromfietsbeurs in Sportcentrum Noorderend.

De openingstijd was een uur vervroegd naar 9:00. De dag begon vrij rustig en regenachtig. In de loop van de dag kwam het zonnetje er door en werd het beduidend drukker. Het werd een gezellige dag waar voor iedereen weer van alles te koop was van onderdelen tot gehele brommers en outfits.

 

Het is nu weer wachten tot 18 november 2018. Voor de liefhebber is er op 30 september 2018 nog een bromfietsbeurs in Sneek.

*******************************************************************

Zondag 15 april 2018 : Bromfietsbeurs.                                                                                           Voor degene die op zijn oldtimer bromfiets aan komt scheuren zal er een gedeelte van de parkeerplaats bij sportcentrum Noorderend worden afgezet, zodat u uw bromfiets hier kunt parkeren. De deuren zijn geopend van 9:00 tot 15:00. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

———————————————————————————————————

Afgelopen zondag was het grote drukte in en rond het Sportcentrum. De brommerbeurs trok bezoekers uit het hele land. Door het minder mooie weer was de aantrekkingskracht van de brommers groot. Al voor de officiële aanvang van de beurs (10:00) waren er al zoveel bezoekers dat besloten werd eerder open te gaan. Rond 16.00 uur liepen er nog altijd bezoekers in de hal rond. Al met al een zeer geslaagde dag.

 

 

 

————————————————————————————————————

 

Op 19 november 2017 zal de herfst brommerbeurs weer worden gehouden in Sportcentrum Noorderend. De deuren zijn geopend van 10:00 tot 16:00. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

 

De lente beurs van 2018 staat op de planning voor 15 april 2018.

—————————————————————————————————————-

9 April 2017

In eerste instantie waren we bang dat de bezoekers het sportcentrum niet zouden vinden. Het was mooi weer maar gelukkig te fris voor het strand, zodat men toch richting Sportcentrum kwam voor de brommerbeurs. Met name in de ochtend was het erg druk en was het gezellig vertoeven in de bar en in de hal. Er was ook op deze editie weer voor iedereen wel iets te vinden.


Er stonden bij deze editie niet alleen brommers in de hal maar er waren veel bezoekers op de brommer op de beurs afgekomen. Hierdoor werden ook deze brommers met bewonderende blikken bekeken.

 

—————————————————————————————————————-

20 November 2016

Op zondag 20 november 2016 wisten er toch zo’n 1100 bezoekers, ondanks het slechte weer, de weg te vinden naar Sportcentrum Noorderend waar de najaarsbeurs werd gehouden. Het was dus een grote drukte en alle bezoekers wisten hun weg te vinden tussen alle brommers en onderdelen. De kantine werd tevens goed bezocht voor een hapje en een drankje. Ook van deze bezoekers kregen we positieve reacties op de algehele metamorfose van het Sportcentrum. Voor wie niet kan wachten op de aankondiging voor de komende brommerbeurs, deze zal op 9 april 2017 worden gehouden. Zie tevens www.eerstenoordhollandschebromfietsbeurs.nl.

De Noord – Veenhuizen BiljartToernooi

Van 22 tot 27 oktober 2018 vond in het Sportcentrum Noorderend het “De Noord-Veenhuizenbiljarttoernooi” plaats. Er hadden zich 70 biljarters aangemeld, maar door omstandigheden moesten drie biljarters afzeggen. In 4 partijen moesten de biljarters aantonen de beste van de poule te worden. Het lukte 5 biljarters om alle partijen te winnen. Daar staat tegenover dat 6 spelers alle vier partijen verloren, waarbij er één was die bijna 131% speelde en toch verloor.
Van de 67 spelers waren er 20 die beter speelden dan hun gemiddelde en dus 47 die hun eigen niveau niet wisten te halen. Toernooi spelen is toch weer heel anders dan op de club spelen.Ongemerkt is er een zekere druk van willen presteren.
De langste partij was 30 beurten en Pé van UVO wist in 7 beurten te winnen.
Degenen die voor de 3e en 4e plaats gingen spelen begonnen zeer scherp. Twee partijen waren al na 13 beurten klaar en de overige deed er maar 8 beurten over. Om de 1e en 2e plaats ging het iets kalmer. Eén partij was uit in 17 beurten, de andere twee in 12 en 13 beurten. Toen het om het overall-kampioenschap ging was Nic G. al in 18 beurten Wim B. de baas. In de tweede partij had Chris K. 29 beurten nodig om Wim te verslaan. Bij de laatste partij
toonde Nic G. zich een groot winnaar door Chris in 16 beurten te verslaan.
Er wordt ook bepaald welke club zich de beste van het toernooi mag noemen. Dit jaar was het eerste toernooi waarbij geen enkele club boven de 100% heeft gespeeld. Toch is er een club winnaar geworden wel is waar met een verschil van 0,025%.
De einduitslag van de clubs is:
1 Pomerans-donderdag 96,013%
2 UPS 95,988
3 BZN 95,649
4 Noh Heui 95,358
5 Pomerans-dinsdag 94,382
6 ZBGG 92,564
7 De Vriendschap 92,473
8 KBGK 82,064
9 Oud leden 77,055
10 UVO 76,616
U ziet dat het verschil tussen nummer 1 en 7 maar ruim 3,5% verschilt.
De individuele uitslag is:
Categorie 1:
1 Chris K. ZBGG
2 Jan K. BZN
3 Nic K. Oud leden
4 Rob D. ZBGG
Categorie 2:
1 Nic G. ZBGG
2 Gabien B. Noh Heui
3 Pé B. De Vriendschap
4 Cor B. BZN
5 Anton d. W. Pomerans-donderdag
Categorie 3:
1 Wim B. Pomerans-donderdag
2 Pé B. UVO
3 Frans R. UPS
4 Leon v. B. KBGK
5 Jacco D. UPS
Behalve Pomerans-dinsdag waren alle andere clubs vertegenwoordigd in de finale partijen.
Na afloop werden de prijzen uitgereikt door Luutzen J. van de organiserende vereniging WNW. Hij bedankte de organisatie voor het goed verlopen van het toernooi en Henk en Carla voor de goede verzorging tijdens het toernooi.
Het toernooi wordt in 2019 gespeeld in het Dorphuis te Veenhuizen en wordt georganiseerd door KBGK.
Tevens werd gemeld dat het Over Rood-toernooi in de week van 11 – 16 februari 2019 gehouden zal worden in het Sportcentrum Noorderend. Iedereen kan meedoen. Men hoeft dus geen lid van een vereniging te zijn.
Ab K.


De afgelopen week (23 tot en met 28 oktober 2017) is er een sportieve strijd gestreden tussen de verschillende biljartclubs uit De Noord en Veenhuizen. Inzet was het kampioenschap tussen de 10 verschillende teams.
Iedereen speelde over 2 avonden of middagen 4 partijen. De winnaar per poule verzekerde zich van de finales op zaterdagmiddag. Onder leiding van Ab Klomp als officieel wedstrijdleider en Pe Botman namens de organiserende vereniging UVO werd er volgens een strak wedstrijdschema gespeeld.
Het gehele toernooi werd ook goed bezocht door een aantal enthousiaste supporters. Opvallend hierin was de vereniging KGBK (Kale Ballen Gien Keus) uit Veenhuizen waarbij, vrijwel iedere avond als er een teamlid moest spelen, een flink aantal teamgenoten aanwezig waren voor support.

De finales werden op zaterdagmiddag verspeeld. De uitslagen:

Categorie A:
1    Chris Karman
2    Harry Yntema
3    Adriaan Overtoom

Categorie B:
1    Nic Veldman
2    Pe Entius
3    Cees van Veen sr.

Categorie C:
1    Jacco Duijn
2    Wim Beukers
3    Manus v.d. Vliet

De winnaars in de verschillende categorieën,  Chris Karman (ZBGG Zonder Ballen Geen Genot), Jacco Duijn (UPS Ut Prikkende Stokkie) Nic Veldman (UVO Uit Verveling Ontstaan) speelden om de hoofdprijs, een fiets beschikbaar gesteld door Edwin Groen Tweewielers. De eerste partij werd door Chris gewonnen van Nic. Vervolgens kreeg Jacco de winst omdat de 87 jarige Nic Veldman (toch een beetje de nestor van het biljarten) moest opgeven omdat 5 partijen op 1 middag iets teveel van het goede was. Chris Karman trok uiteindelijk aan het langste eind tegen Jacco Duijn en ging met de fiets aan de haal.
Al met al een zeer geslaagd biljarttoernooi met veel mooie partijen en bovenal veel gezelligheid.

 

—————————————————————————————————————–

Van 23 tot en met 28 oktober 2017 zal er weer gestreden worden op drie biljarttafels van Sportcentrum Noorderend om het kampioenschap van de Noord-Veenhuizen. Dit toernooi wordt georganiseerd door UVO (Uit Verveling Ontstaan).

Er wordt deelgenomen door 70 biljarters van verschillende clubs. Er zal worden gespeeld op maandagmiddag, dinsdagmiddag en dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag en vrijdagavond.Op Zatermiddag 28 oktober worden de finales gespeeld vanaf 13:00. Kom gerust even langs om te kijken, aan te moedigen of gewoon voor een koppie.

Recreatief voetbaltoernooi

Het 1e Recreatieve voetbaltoernooi in Sportcentrum Noorderend werd op zaterdag 7 april gespeeld. Zes teams (All Stars, Heertjes 3, Schermer 1, de Kroe, Puinhoop 2 en Huib’s Angels) streden om de 1e prijs.

Door wat aangepaste regels waren het leuke, op hoog tempo gespeelde, wedstrijden met veel goals. De 1e prijs ging naar Huib’s Angels uit Breezand die nipt de Kroe uit de Noord versloeg. We hopen in 2019 op een uitbreiding van het aantal deelnemende teams zodat er gespeeld kan worden op kleinere velden om zodoende een nog een aantrekkelijker toernooi te realiseren.

 

 

——————————————————————————————————————–

 

Recreatief voetbaltoernooi in Noorderend op 7 april 2018.  Hiervoor zoeken we in totaal 12 teams, dit mag ook een gemengd team zijn. Er wordt gespeeld tussen 17.00 en 22.00 uur
De speeltijd is 20 minuten per wedstrijd.

Bij dit toernooi gelden een aantal afwijkende regels. Er wordt gespeeld in 2 poules op een veld van 33 bij 20 meter. Aantal spelers op het veld is 4 plus een keeper. De eerste bal die teruggespeeld wordt naar de keeper mag worden opgepakt door de keeper. De keeper mag continue worden aangespeeld. Na een doelpunt wordt er direct doorgespeeld, maar de bal moet weer in het spel gebracht worden door de keeper. Een doelpunt door de keeper gescoord telt dubbel, maar deze moet wel met de voet of het hoofd zijn gescoord. Als de bal over de zijlijn is gegaan mag deze middels een zelfpass weer in het veld worden gebracht.

De bijdrage per team is € 15,– . Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een Indonesisch buffet tussen 18:00 en 20:00. De kosten bedragen € 10,– per persoon.
Aanmeldingen voor dit toernooi kunnen via sportcentrumnoorderend@gmail.com onder vermelding van naam van het team en telefoonnummer van contactpersoon en eventueel opgave aantal deelnemers voor het buffet. Deelname aan het toernooi is op volgorde van inschrijving.
Na aanmelding zal er een factuur worden verstuurd voor deelname aan dit toernooi en/of buffet.
Voor vragen zijn we via bovengenoemd mailadres bereikbaar en via 06 21 11 62 93.

Gedaanteverwisseling

 

In de maanden mei tot en met augustus 2017 is er hard gewerkt om de bovenverdieping op hetzelfde niveau te krijgen als de benedenverdieping.

Er is veel geschilderd, getimmerd, gesleuteld etc. Het eindresultaat mag er zijn: frisse kleedkamers, toiletten en een mooie dans/cursuszaal. Daarnaast is er in de hal nog gewerkt aan het niet meer verdwijnen van de tennisballen. Zelfs de lekkage lijkt grotendeels verholpen. Voorlopig is er nu wel genoeg geklust.

 

 

 

 

 

 


Sporthal Noorderend heeft in de zomer van 2016 een gedaanteverwisseling ondergaan. De donkere kleuren op de begane grond hebben plaatsgemaakt voor frisse kleuren die ook de bar een modernere uitstraling geven.

Er is een nieuwe keuken geplaatst en de berging kan weer volop gebruikt worden als opslagruimte.

Diverse onderhoudswerkzaamheden hebben plaatsgevonden en zullen nog verder worden uitgevoerd. 

De vloer van de sporthal is extra geschrobd en er zijn meerdere lijnen gezet om verschillende sporten mogelijk te maken. 

Zelfs het parkeerterrein en het omliggende terrein is onderhanden genomen zodat het geheel er weer beter uit ziet. 

Vele vrijwilligers hebben meegeholpen om het er allemaal weer netjes uit te laten zien waarvoor natuurlijk onze dank.

Ruimte huren

Een ruimte in Sportcentrum Noorderend huren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Go Top