Demonstratie SAM VAN ETTEN

Op dinsdag 11 september 2018 zal er een demonstratie worden gegeven door Sam van Etten. Deze (jonge) biljarter speelt in de hoogste competitie in Duitsland en zal tal van spelvormen laten zien. Aanvang van de demo is 20:00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om een goede plek rond de biljarts te bemachtigen.

===============================================================

Onder het motto: Je bent nooit te oud om te leren zijn er per februari 2018 biljarttrainingen gestart op de dinsdag- en woensdagochtenden van 9:00 tot 11:30. Onder het genot van een kopje koffie en een glaasje worden de fijne kneepjes en diverse biljartstoten uitgemeten en uitgelegd. Wie weet wat het nog allemaal op gaat leveren !


Er zijn verschillende vaste biljartgroepen in het Noorderend actief zoals UPS (dinsdagavond), Noh Heui (woensdagavond), BZN (donderdagmiddag), ZBGG (donderdagavond) en UVO (vrijdagmiddag). Deze groepen zullen vanaf 31 augustus 2018 allemaal weer beginnen met spelen. Voor alle groepen geldt dat er nog ruimte is voor nieuwe leden.

Op onze goed lopende biljarts wordt er door alle leeftijden fanatiek om de caramboles gespeeld. Op de dinsdagmiddag zal er regelmatig 4-tal competitie gespeeld worden.