De 40e brommerbeurs van 18 november 2018 werd weer heel goed bezocht. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag waarbij het druk was op de beursvloer en we veel positieve geluiden van de bezoekers vernamen

 

 

 

 

De lentebeurs 2019 staat op de planning voor 14 april 2019.

—————————————————————————————-

Op 18 november 2018 zal de herfst brommerbeurs weer worden gehouden in Sportcentrum Noorderend. De deuren zijn geopend van 9:00 tot 15:00. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

=================================================

Zondag 15 april 2018 was het tijd voor de 39e editie van de eerste noordhollandsche Bromfietsbeurs in Sportcentrum Noorderend.

De openingstijd was een uur vervroegd naar 9:00. De dag begon vrij rustig en regenachtig. In de loop van de dag kwam het zonnetje er door en werd het beduidend drukker. Het werd een gezellige dag waar voor iedereen weer van alles te koop was van onderdelen tot gehele brommers en outfits.

 

Het is nu weer wachten tot 18 november 2018. Voor de liefhebber is er op 30 september 2018 nog een bromfietsbeurs in Sneek.

*******************************************************************

Zondag 15 april 2018 : Bromfietsbeurs.                                                                                           Voor degene die op zijn oldtimer bromfiets aan komt scheuren zal er een gedeelte van de parkeerplaats bij sportcentrum Noorderend worden afgezet, zodat u uw bromfiets hier kunt parkeren. De deuren zijn geopend van 9:00 tot 15:00. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

———————————————————————————————————

Afgelopen zondag was het grote drukte in en rond het Sportcentrum. De brommerbeurs trok bezoekers uit het hele land. Door het minder mooie weer was de aantrekkingskracht van de brommers groot. Al voor de officiële aanvang van de beurs (10:00) waren er al zoveel bezoekers dat besloten werd eerder open te gaan. Rond 16.00 uur liepen er nog altijd bezoekers in de hal rond. Al met al een zeer geslaagde dag.

 

 

 

————————————————————————————————————

 

Op 19 november 2017 zal de herfst brommerbeurs weer worden gehouden in Sportcentrum Noorderend. De deuren zijn geopend van 10:00 tot 16:00. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

 

De lente beurs van 2018 staat op de planning voor 15 april 2018.

—————————————————————————————————————-

9 April 2017

In eerste instantie waren we bang dat de bezoekers het sportcentrum niet zouden vinden. Het was mooi weer maar gelukkig te fris voor het strand, zodat men toch richting Sportcentrum kwam voor de brommerbeurs. Met name in de ochtend was het erg druk en was het gezellig vertoeven in de bar en in de hal. Er was ook op deze editie weer voor iedereen wel iets te vinden.


Er stonden bij deze editie niet alleen brommers in de hal maar er waren veel bezoekers op de brommer op de beurs afgekomen. Hierdoor werden ook deze brommers met bewonderende blikken bekeken.

 

—————————————————————————————————————-

20 November 2016

Op zondag 20 november 2016 wisten er toch zo’n 1100 bezoekers, ondanks het slechte weer, de weg te vinden naar Sportcentrum Noorderend waar de najaarsbeurs werd gehouden. Het was dus een grote drukte en alle bezoekers wisten hun weg te vinden tussen alle brommers en onderdelen. De kantine werd tevens goed bezocht voor een hapje en een drankje. Ook van deze bezoekers kregen we positieve reacties op de algehele metamorfose van het Sportcentrum. Voor wie niet kan wachten op de aankondiging voor de komende brommerbeurs, deze zal op 9 april 2017 worden gehouden. Zie tevens www.eerstenoordhollandschebromfietsbeurs.nl.