Het Champagne tennistoernooi staat weer op de kalender van 27 tot en met 30 december 2018. De gewijzigde opzet van vorig jaar willen we ook dit jaar weer toepassen, daar dit als zeer positief werd ervaren. Dit betekent dat je op 1 speelmiddag/avond meerdere partijen speelt en dat daarna de winnaar bekend is. Er is geen finaleavond. We hopen door deze opzet dat er meer aanmeldingen komen om zo het toernooi  aantrekkelijker te maken.

Er kan worden ingeschreven voor herendubbel, damesdubbel en/of gemengd dubbel. Tevens wordt verzocht om aan te geven welke dag je niet kunt spelen. Aanmelden kan via www.toernooi.nl of via sportcentrumnoorderend@gmail.com (inschrijfformulier wordt op verzoek toegestuurd). Een inschrijfformulier is tevens verkrijgbaar in de kantine van Sportcentrum Noorderend. De kosten van inschrijving zijn € 10,00 per persoon per categorie. Inschrijving sluit op 17 december 2018.


Tijdens het jaarlijkse Champagnetoernooi werd er door biljartvereniging ZBGG weer de ieder jaar terugkerende snertmaaltijd gehouden. Nieuw was dat ook de clubs van dinsdag(UPS) en woensdagavond(Noh Heui) waren uitgenodigd. Dus schoven er 6 extra snerteters aan. Na de snertmaaltijd werd er in koppels om de prijzen gestreden door middel van diverse biljartspelvormen. Een zeer gezellige afsluiting van het jaar welke zeker navolging mag krijgen.

Als gevolg van het beperkte aantal deelnemers aan het Champagne tennistoernooi werd er door de organisatie besloten om geen finale avond te houden. Hierdoor speelde de verschillende koppels 4 wedstrijden per avond. Dit bleek een prima beslissing waar iedereen zich in kon vinden en de reacties op deze opzet waren dan ook unaniem enthousiast. 

Mooie partijen werden er gespeeld en na afloop werd er na de prijsuitreiking gezellig nageborreld in de kantine. Met dit toernooi werd ook het sportjaar 2017 afgesloten van Sportcentrum Noorderend.

Iedereen de beste wensen en tot ziens in 2018.


Het jaar zal worden afgesloten met het Champagnetoernooi. Dit tennistoernooi staat al jaren garant voor fanatieke strijd om de punten met na afloop een goede derde helft. Het toernooi zal dit jaar worden gespeeld van 27 tot en met 29 december 2017. In verband met een beperkt aantal deelnemers zal er dit jaar alleen ’s avonds gespeeld worden van 18:00 tot 22:00. Er kon worden ingeschreven in diverse categorieën: herendubbel, damesdubbel, gemengddubbel.

Inschrijven was mogelijk via www.toernooi.nl. Het was ook mogelijk een inschrijfformulier toegestuurd te krijgen na een verzoek hiervoor via sportcentrumnoorderend@gmail.com. Een inschrijfformulier was tevens verkrijgbaar in de kantine van Sportcentrum Noorderend. De kosten van inschrijving zijn € 10,– per persoon per categorie. De inschrijving is gesloten op maandag 18 december 2017.

 

—————————————————————————————————————–

Gezellig champagnetoernooi is weer ten einde.

Het jaarlijks terugkerende Champagnetoernooi is weer verspeeld van 27 tot 30 december 2016. Er werd in verschillende categorieën gestreden om de punten. Dit resulteerde in leuke partijen die vanuit de kantine met enthousiasme werden begroet.

Na de diverse poule wedstrijden die verspeeld werden op 3 avonden en twee middagen werden de halve finales en finales gespeeld op vrijdagavond. Ook hier werd fel om de prijzen gestreden. Rond 22.30 uur was er de prijsuitreiking. Ook dit jaar waren de prijzen weer goed verzorgd door de organisatie, die we langs deze weg ook willen bedanken voor hun inzet waardoor het toernooi weer vlekkeloos is verlopen.