Het is alweer de leukste tijd van het jaar, Sinterklaas is er weer! Ook dit jaar zullen wij daar weer extra aandacht aan besteden door middel van een Pieten Party.

Op zaterdag 1 december zijn alle kinderen tussen de 3 en de 8 jaar welkom in Sportcentrum Noorderend voor een super gezellige ochtend. Het feest is niet alleen voor de 5SIX78 DANCERS maar ook alle broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurtkinderen en andere aanhang zijn welkom bij de Pieten Party dus nodig iedereen uit en meld ze ook aan!

Er komen pieten op bezoek die ook willen beter leren dansen en bewegen. De les zal bestaan uit allerlei leuke dansjes, spellen en opdrachten. De pieten nemen natuurlijk ook een cadeautje mee voor alle kinderen, limonade en heel veel lekkers. 

De partytijden zijn: 

Party 1 – 10:00 uur tot 10:45 uur voor de kinderen van 3 & 4 jaar.

Party 2 – 10:45 uur tot 11:30 uur voor de kinderen van 5 & 6 jaar.

Party 3 – 11:45 uur tot 12:30 uur voor de kinderen van 7 & 8 jaar.

Wat zijn de kosten?

€5,- per danser en dient afgerekend te worden bij de bar in de kantine.
(De dansers die op zaterdag ochtend dansles hebben hoeven geen entree te betalen.)

Waar kunnen we aanmelden? 

Check de website www.5SIX78DANCE.nl en daar staat gelijk een link om je aan te melden.

Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 29 november.

Iedereen mag natuurlijk blijven kijken. De party zal plaatsvinden in de grote sporthal dus kunnen ouders, grootouders en andere geïnteresseerden vanuit de kantine meegenieten met een kopje koffie of thee van al het dansplezier.

Veel liefs,
Het team van 5SIX78 DANCE & het team van de Pieten!

P.s. het kan wel een fris zijn in de zaal dus vergeet je dansschoenen niet en neem een trui of vestje mee. Eigen pieten pak mag je natuurlijk ook aantrekken!

——————————————————————————————-

Het was een feestje !

 

————————————————————————————————————————

Beste ouders/verzorgers,

Het is alweer bijna de leukste tijd van het jaar, Sinterklaas komt er weer aan ! Ook dit jaar zullen wij daar weer extra aandacht aan besteden door middel van een Pieten Party.

Op zaterdag 2 december zijn alle kinderen tussen de 3 en de 8 jaar welkom in Sportcentrum Noorderend voor een super gezellige ochtend. Het feest is niet alleen voor de 5SIX78 DANCERS maar ook alle broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurtkinderen en andere aanhang zijn welkom bij de Pieten Party dus nodig iedereen uit !

Er komen pieten op bezoek die ook willen leren dansen. De les zal bestaan uit allerlei leuke dansjes, spellen en activiteiten. De pieten nemen natuurlijk ook een cadeautje mee voor alle kinderen, limonade en heel veel lekkers.

De partytijden zijn:

Party 1 – 09:15 uur tot 10:00 uur voor de kinderen van 3-4 jaar

Party 2 – 10:00 uur tot 11:00 uur voor de kinderen van 5-6 jaar

Party 3 – 11:00 uur tot 12:00 uur voor de kinderen van 6-8 jaar

Wat zijn de kosten?

Gratis! Een vrijwillige bijdrage is welkom. Er zal hiervoor een spaarpot staan op de bar.

Waar kunnen we aanmelden?

Stuur een email naar info@5six78dance.nl met als onderwerp: Party 1, 2 of 3 en in de email de naam van het kind/de kinderen en de leeftijd(en).

Voorbeeld: Party 1: Jaapie Krekel, 4 jaar.

Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 27 november. 

Jullie mogen natuurlijk blijven kijken. De party zal plaatsvinden in de grote sporthal dus kunnen ouders, grootouders en andere geïnteresseerden vanuit de kantine meegenieten met een kopje  koffie of thee van al het dansplezier.

Veel liefs,

Het team van 5SIX78 DANCE

Kim van den Brand Horninge, Lina Boulos, Jasmijn Jesse

P.s. het kan wel een beetje fris zijn in de zaal dus vergeet de dansschoenen niet en neem een trui of vestje mee. Een pietenpak is natuurlijk ook goed !