Het 1e Recreatieve voetbaltoernooi in Sportcentrum Noorderend werd op zaterdag 7 april gespeeld. Zes teams (All Stars, Heertjes 3, Schermer 1, de Kroe, Puinhoop 2 en Huib’s Angels) streden om de 1e prijs.

Door wat aangepaste regels waren het leuke, op hoog tempo gespeelde, wedstrijden met veel goals. De 1e prijs ging naar Huib’s Angels uit Breezand die nipt de Kroe uit de Noord versloeg. We hopen in 2019 op een uitbreiding van het aantal deelnemende teams zodat er gespeeld kan worden op kleinere velden om zodoende een nog een aantrekkelijker toernooi te realiseren.

 

 

——————————————————————————————————————–

 

Recreatief voetbaltoernooi in Noorderend op 7 april 2018.  Hiervoor zoeken we in totaal 12 teams, dit mag ook een gemengd team zijn. Er wordt gespeeld tussen 17.00 en 22.00 uur
De speeltijd is 20 minuten per wedstrijd.

Bij dit toernooi gelden een aantal afwijkende regels. Er wordt gespeeld in 2 poules op een veld van 33 bij 20 meter. Aantal spelers op het veld is 4 plus een keeper. De eerste bal die teruggespeeld wordt naar de keeper mag worden opgepakt door de keeper. De keeper mag continue worden aangespeeld. Na een doelpunt wordt er direct doorgespeeld, maar de bal moet weer in het spel gebracht worden door de keeper. Een doelpunt door de keeper gescoord telt dubbel, maar deze moet wel met de voet of het hoofd zijn gescoord. Als de bal over de zijlijn is gegaan mag deze middels een zelfpass weer in het veld worden gebracht.

De bijdrage per team is € 15,– . Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een Indonesisch buffet tussen 18:00 en 20:00. De kosten bedragen € 10,– per persoon.
Aanmeldingen voor dit toernooi kunnen via sportcentrumnoorderend@gmail.com onder vermelding van naam van het team en telefoonnummer van contactpersoon en eventueel opgave aantal deelnemers voor het buffet. Deelname aan het toernooi is op volgorde van inschrijving.
Na aanmelding zal er een factuur worden verstuurd voor deelname aan dit toernooi en/of buffet.
Voor vragen zijn we via bovengenoemd mailadres bereikbaar en via 06 21 11 62 93.